El proper dijous 20 d’abril a partir de les 20.30h la Sala Gran del Cercle Bredenc acollirà una nova sessió de cinema del Cicle Gaudí, un projecte que acosta el cinema català arreu del territori. La pel·lícula amb escollida per aquest mes de març és “La Maternal”, escrita i dirigida per Pilar Palomero

Protagonitzada per Carla Quílez i Ángela Cervantes, explica la història de la Carla, una noia de 14 anys que viu modestament amb la seva mare, amb qui manté una relació tòxica. Quan a Serveis Socials detecten que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa en un centre per a mares adolescents. Allà passa el temps amb altres companyes que estan en la seva mateixa situació. Juntes, amb els seus infants, començaran a viure per en un món per a adults per al qual encara no havien tingut temps a preparar-se.

El Cicle Gaudí és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català juntament amb altres institucions que té com a objectiu promoure el consum de cinema català a tot el territori de llengua catalana, prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic. Per assolir-ho s’ha creat una xarxa estable de sales a Catalunya que porta cada mes una pel·lícula catalana a més d’un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

L’entrada general té un preu de 4,5€. També hi haurà entrades a un preu reduït de 3€ per a aquelles persones que tinguin el Carnet Jove, siguin sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya o habitin al Baix Montseny. Per altra banda, amb la targeta del Club Vanguardia es podran aconseguir dues entrades al preu d’una.