Consulta les noves modificacions en format PDF. Apareixen marcades en groc a la taula del nou calendari de tributs publicat el mes d’abril: NOVES MODIFICACIONS AL CALENDARI DE TRIBUTS 2020

La pandèmia del coronavirus Covid-19 i el confinament per evitar la seva propagació va provocar diverses afectacions al calendari de pagament de taxes i tributs locals d’aquest any 2020. Respecte al nou calendari de tributs municipals que es va publicar el passat més d’abril s’han afegit dues noves modificacions. En la taula següent apareixen els nous terminis i observacions necessàries a l’hora de dur a terme el tràmit:

  • Entrada de vehicles i ocupació de la via pública: canvia el termini de pagament, que s’estableix de l’1 de setembre al 31 d’octubre.
  • Taxa d’escombraries: en les properes setmanes s’informarà del procediment a seguir per a obtenir una exempció de la taxa del servei. 

Els terminis vigents a dia d’avui poden patir modificacions. S’avisarà puntualment les possibles pròrrogues en els terminis tributaris, així com eventuals modificacions del calendari fiscal d’enguany.