El proper divendres 25 s’obrirà l’aparcament de l’aparcament públic del carrer Santa Victòria. Aquest nou espai d’aproximadament 1.500 metres quadrats proporcionarà unes 60 de places d’aparcament lliure i gratuït al centre del municipi. Els treballs han consistit en l’adequació del solar entre els carrers Santa Victòria i Marcel·lí Trunas, aplanant el terreny i aplicant una capa de subbase compactada per a l’adequació del ferm. L’aparcament tindrà entrades per aquests dos carrers, mentre que només es podrà sortir pel carrer Santa Victòria.

Canvis a la circulació

Aprofitant l’obertura d’aquest aparcament es posaran en marxa diferents mesures per a regular i millorar la circulació d’alguns carrers, així com la seguretat dels vianants. D’aquesta manera a partir del divendres 25 es prohibirà l’aparcament als carrers Santa Anna i Sant Salvador. Per altra banda, el carrer Marcel·lí Trunas passarà a ser d’una sola direcció. Els vehicles que entrin a aquest carrer hauran de sortir pel carrer Santa Victòria, travessant l’aparcament. La circulació al carrer Nou també es regularà, ja que s’instal·laran pilones a la zona més ampla del carrer per a evitar els estacionaments a la vorera que es produeixen actualment.

Per altra banda, les afectacions també s’extenen al carrer Raval Salvà, on també estarà prohibit aparcar. Els vehicles usuaris d’aquella zona tenen com a alternativa més propera l’aparcament públic de La Miranda.