Consulta l’anunci a: OPERARI NETEJA CAMP DE FUTBOL

L’Ajuntament de Breda obre un procés de selecció d’un operari de neteja i conserge del Camp de Futbol Municipal. La contractació de resoldrà mitjançant concurs de mèrits amb procediment d’urgència.

El contracte tindrà una duració de tres mesos, de l’1 d’octubre al 31 de desembre de 2020, essent susceptible de ser prorrogat. La contractació serà a temps parcial, amb una jornada setmanal de 20 hores setmanals, de dilluns a dissabte a distribuir segons necessitats del servei i diumenges quan es requereixi. La persona contractada desenvoluparà tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal, així com funcions auxiliars de consergeria i manteniment.

Per a poder accedir al procés de selecció s’ha de disposar de certificat d’escolaritat o superior, nacionalitat espanyola o permís de residència i treball i tenir complerts els 18 anys. Es valorarà experiència en treballs relacionats amb el sector de la neteja i manteniment d’instal·lacions, estar en situació d’atur i recerca activa de feina i disponibilitat horària plena per poder prestar serveis extraordinaris fora de la jornada ordinària i/o caps de setmana.

La documentació requerida es pot presentar a través del servei “E-Tram” del web municipal www.breda.cat o a l’OAC de dilluns a divendres de 9h a 14h fins el proper divendres 25 de setembre.