L’Oficina Jove de la Selva i l’Espai Jove de Breda han preparat una campanya per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que es celebra el 8 de març. A l’acció hi participaran els professionals de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Selva i de diferents equipaments juvenils de la comarca. Per altra banda es convida a participar a tothom, especialment usuaris de l’Espai Jove. La proposta consisteix en gravar-se en vídeo i es farà un recopil·latori amb tots els vídeos rebuts fins el 3 de març. La recopil·lació final es publicarà a les xarxes socials coincidint amb la data del 8 de març.

Per a gravar el vídeo s’han de seguir les seguents passes:

  • Utilitzar el dispositiu mòbil en format horitzontal
  • Imprimir la seguent plantilla (clic aquí) o escriure en un full DIN A4 apaisat l’etiqueta #Dones8M. Preferiblement s’hauria d’escriure en color lila o negre.
  • Tapar l’objectiu de la càmera amb el paper a l’inici de la gravació i portar-lo fins al pit de forma que es vegi el text escrit de forma clara. Un cop fet això tornar a portar el paper cap a l’objectiu per a que es torni a veure fosc.

Un cop gravat el vídeo cal enviar-lo per correu electrònic a cromaguera@selva.cat o per missatge de WhatsApp al número 600 904 176 abans del 3 de març per a que aparegui al recopil·latori final. També podeu compartir el vostre vídeo a les vostres xarxes socials i mencionar a l’Oficina Jove de la Selva.

Podeu trobar més infomació al web de l’Oficina Jove de la Selva.