Els propers 25, 26 i 27 de novembre Breda celebrarà per vuitena vegada el Gran Recapte d’Aliments per a proporcionar ajuda alimentària a persones del nostre entorn que tenen una situació de precarietat. Càritas Parroquial de Breda i l’Ajuntament organitzen i gestionen les accions del Gran Recapte al municipi, fent possible que la Vila participi de la campanya de recollida d’aliments bàsics dels Bancs dels Aliments de les quatre demarcacions catalanes.

La organització recomana una sèrie d’aliments per donar, per les seves condicions i la seva facilitat de conservació durant un llarg període de temps són: llet sencera en brics, pasta petita de sopa, brou de carn i peix en brics, llaunes de conserves i oli de gira-sol. Durant els tres dies del Gran Recapte s’habilitaran diversos punts al municipi per a realitzar aportacions:

  • Supermercats Condis, Proxim, Jordi Bayés, Spar i Dia, durant els seus horaris d’obertura.
  • Botigues de queviures Josepa Salvadó i Forn de pa Costa, durant els seus horaris d’obertura.
  • Ajuntament de Breda, el diumenge 27 de 8.30 a 13.30 hores.
  • Església parroquial, el dissabte 26 i el diumenge 27 abans de les misses.

Els centres educatius del municipi també participaran del Gran Recapte. L’Escola Montseny, l’escola bressol ‘El Petit Montseny’, i la seu de Breda de l’Institut Vescomtat de Cabrera habilitaran punts de recollida per a donacions. Cada centre informarà de les seves accions. Per altra banda, encara és obert el termini per a fer-se voluntari. Podeu apuntar-vos fins el 24 de novembre a l’OAC, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.