Renovem els gegants, ajuda’ns Breda!

Descripció breu i precisa de la proposta: Construcció dels gegants de Breda, Hipòlit i Anna amb materials nous, més lleugers i duradors (Confecció de motlles, còpia i estructura de fusta), que engrescarien més persones a fer-se portadors. Es calcula que les noves figures podrien pesar uns 10kg menys cadascuna (de 45kg a 35kg), el que és força significatiu.

Pressupost aproximat de l’acció: 8.591,00€

Nova caldera per les Piscines Municipals

Descripció breu i precisa de la proposta: Canviar la caldera de a piscina per una de més capacitat, 265 litres. Aquesta aerotèrmia no gasta ja que és d’energia renovable i també està preparada per poder anar amb plaques solars

Pressupost aproximat de l’acció: 4.539,92€

Rètols ‘A Breda no es toleren les agressions masclistes’

Descripció breu i precisa de la proposta: El Col·lectiu Feminista Malves proposa la instal·lació de rètols a les dues entrades del poble que diguin ‘A Breda no es toleren les agressions masclistes’. Els rètols tenen un cost unitari de 160€, per tant, el cost total dels cartells seria 320€ més el que podria costar la instal·lació, si calgués externalitzar aquesta tasca.

Pressupost aproximat de l’acció: 320€

Creació d’una xarxa de Gateways per a l’internet de les coses IoT

Descripció breu i precisa de la proposta: Creació d’una xarxa municipal de Gateways per l’internet de les coses per donar cobertura a tot el poble. Mitjançant aquests equips tant l’Ajuntament com qualsevol ciutadà podrà enviar dades de que s’anomena internet de les coses IoT.
https://thethingsnetwork.cat/index.php/The_Things_Network_Catalunya
https://thethingsnetwork.cat

Pressupost aproximat de l’acció: 779,24€

Porteries mòbils de futbol 11 i futbol 7

Descripció breu i precisa de la proposta: Dues porteries mòbils una de futbol 7 i una de futbol 11, per tal que tots els nens i nenes que practiquen el futbol en el nostre club, puguin veure millorades les seves condicions pels entrenaments. El club no pot fer front al cost econòmic d’aquest material que des de fa temps tots els entrenadors del club ens demanen perquè consideren que els pot ajudar molt en la formació dels nens i nenes.

Pressupost aproximat de l’acció: 3.699,90€

Substitució del parc infantil de la zona de Cal Batlle

Descripció breu i precisa de la proposta: Substitució dels jocs i la tanca perimetral per altres que puguin jugar nens des d’1 a 14 anys i que algun dels elements sigui adaptat per a persones amb cadira de rodes, la tanca és vella i fàcil de trencar amb el perill que comporta tenir fustes amb claus per terra.

Pressupost aproximat de l’acció: 19.950€

Reacondicionament de la seu social d’U97KOU

Descripció breu i precisa de la proposta: Reacondicionament de la seu social d’u97kou. El local municipal on té la seu social la colla de diables municipal, u97kou, necessita vàries millores per estar en condicions de ser utilitzat. S’ha de sanejar la instal·lació elèctrica incorporant també focus a les dues entrades, incorporar un emmagatzematge per la pirotècnia (armari especial) i renovar els extintors de l’espai.

Pressupost aproximat de l’acció:7.506,92€

Hort urbà pels usuaris del Taller de Memòria

Descripció breu i precisa de la proposta: Construcció d’un hort urbà per ús compartit com element del projecte Grans i Petits aprenem junts. Amb 2 taules per desenvolupar 2 centres d’interès: Plantes aromàtiques i flors. Verdures i hortalisses. Composició:2 taules de cultiu de 2m. Amb un kit de rodes, minitúnel o manta tèrmica, terra, eines (regadores, aixadell, rastrillo, guants, pales, pinxo, plantador, etc.). Sistema de compostatge. Pulveritzadors, dipòsit d’aigua, mànega, galleda, banc de treball. Etiquetes i marcadors.

Pressupost aproximat de l’acció: 1.200€

 • Jardí al pati de l’Escola Bressol El Petit Montseny

  Descripció breu i precisa de la proposta: Un cop fet el projecte del Jardí de l’Escola Bressol cal posar-lo en marxa. Durant aquest curs l’Ajuntament ens farà tota la part del sorral i les zones verdes però cal posar-hi també mobiliari per a què els infants puguin gaudir totalment de tot l’espai exterior de l’Escola.

  Pressupost aproximat de l’acció: 5.500€

  • Millora dels lavabos de l’Escola Montseny – construcció d’un lavabo adaptat a la planta principal i reformar els lavabos del pati

   Descripció breu i precisa de la proposta: Els lavabos del pati de l’escola i els vestuaris necessiten una remodelació ja que no s’adeqüen a la normativa vigent.

   Pressupost aproximat de l’acció: 20.000€

   • Reforma d’una casa dels mestres per adequar-la com a vestuaris amb dutxes

    Descripció breu i precisa de la proposta:Els vestuaris necessiten una remodelació ja que no s’adeqüen a la normativa vigent. Proposem fer vestuaris amb dutxes als baixos de la caseta dels mestres que queda buida amb un lavabo adaptat.

    Pressupost aproximat de l’acció: 15.000€

    • Equip de so al Poliespotiu Municipal

     Descripció breu i precisa de la proposta: Compra i instal·lació d’un equip de so permanent al pavelló municipal per tal de poder fer servir tant per posar música com per poder parlar i que s’entengui des de la pista i la graderia.

     Pressupost aproximat de l’acció: 6.000€