El proper dissabte 24 de setembre es celebrarà la pedalada popular ‘Pedala 2016’ amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. A les 8.30 del matí els participants estan cridats a la Plaça de la Vila on hi haurà una concentració prèvia a la sortida, que serà a les 9 hores. La marxa donarà una extensa volta pel nucli urbà, del que sortirà per arribar fins a Can Cadell i tornarà al municipi pel camí de Can Sagristia. Un cop de tornada a Breda la ‘Pedala 2016’ acabarà a la Plaça de la Vila, on hi haurà un esmorzar pels participants.

La participació és oberta a tothom. Tots els participants tenen la obligació de portar casc, i és recomanable l’ús d’una armilla reflectant. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. La ‘Pedala 2016’ és un més dels actes que es celebren arreu de Catalunya per a la celebració d’aquesta iniciativa que aposta per estimular la població en relació a hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

A continuació podeu veure el cartell promocional: