El proper dissabte 21 de setembre es celebrarà la tradcional pedalada amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Enguany també s’hi afegirà una caminada. A les 8.30 del matí els participants estan cridats a la Plaça de la Vila on hi haurà una concentració prèvia a la sortida, que serà a les 9 hores. La pedalada donarà una extensa volta pel nucli urbà, del que sortirà per arribar fins a Can Cadell i tornarà al municipi pel camí de Can Sagristia. Per als més petits es preparà un circuit a la plaça Lluís Companys per a que puguin pedalar en un entorn segur. En el cas de la caminada es farà un circuit d’una hora pel recorregut de la “Ruta de les Fonts” de Breda. Un cop de tornada a Breda la pedalada i la caminada acabaran a la Plaça Lluís Companys, on hi haurà un esmorzar pels participants.

La participació és oberta a tothom. Tots els participants tenen la obligació de portar casc, i és recomanable l’ús d’una armilla reflectant. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Aquesta pedalada popular és un més dels actes que es celebren arreu de Catalunya per a la celebració d’aquesta iniciativa que aposta per estimular la població en relació a hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.