ABONAMENT INDIVIDUAL

ABONAMENT FAMILIAR

A partir del dilluns 8 de maig s’obrirà el termini d’abonaments a les Piscines Municipals i els cursets de natació per a la temporada d’estiu 2023. El dia inaugural serà el proper 3 de juny, i s’allargarà fins l’11 de setembre. Enguany també hi haurà dues sessions de piscina nocturna, els dissabtes 15 de juliol i 19 d’agost.

El lliurament de la sol·licitud i la documentació requerida es podrà fer a l’OAC de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a l’atenció presencial cal demanar cita prèvia a través del número de telèfon 972 870 012 o el web municipal. També es podrà tramitar l’abonament de forma telemàtica, descarregant la sol·licitud que es pot trobar a l’inici d’aquesta pàgina i enviar-la al correu electrònic ajuntament@breda.cat juntament amb el justificant de pagament a una de les entitats bancàries que trobareu al mateix full de sol·licitud i amb la documentació requerida en cas de ser beneficiaris d’alguna bonificació.

Al full de sol·licitud d’abonament es troben especificades les diferents bonificacions, de forma que s’haurà d’indicar la bonificació concreta en cada cas. També hi ha un apartat específic sobre si es necessita tarjeta d’abonament nova o un duplicat de la de l’any anterior. En cas de necessitar-ne tindrà un preu de 5€. Si disposeu de la de l’any anterior, s’activarà per aquesta temporada un cop formalitzat l’abonament. També s’indica la documentació requerida en cada cas.

Pel que fa als serveis que s’ofereixen a les Piscines Municipals, durant aquest estiu es tornaran a oferir els cursets de natació. Com és habitual es dividiran en dos torns durant el mes de juliol. El primer serà entre els dies 3 i 14 de juliol i el segon entre els dies 17 i 28 del mateix mes. Les classes s’impartiran de 15 a 19 hores segons el grup d’edat i nivell. Durant el mes de juliol també s’oferirà el servei de bibliopiscina, cada dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 19.30h. Per altra banda enguany també hi haurà classes d'”Aquagym”. Seran cada dimarts i dijous entre el 4 de juliol i el 24 d’agost de 9h a 10h. Tindrà un cost de 35€ mensuals. Per a més informació i inscripcions cal contactar al número de telèfon 626 97 22 13 (preguntar per Amàlia).