El proper dilluns 24 d’abril a partir de les 20h tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament un Ple Municipal Extraordinari. Es podrà seguir en directe per Facebook Live a través de la pàgina de l’Ajuntament de Breda en dita xarxa social.

L’ordre del dia consta de tres punts:

  • Adjudicació d’un contracte de préstec a llarg termini pel finançament de part de les inversions del 2023: Després d’haver aprovat la sol·licitud d’un préstec d’uns 400.000€ en anteriors sessions, aquest dilluns s’adjudicarà l’entitat bancària a la que es sol·licitarà. S’han presentat dues ofertes. Gràcies a aquest préstec es podran fer diverses inversions previstes a curt termini.
  • Aprovació inicial de la modificació 1/23 de la plantilla orgànica de personal de l’Ajuntament de Breda: Es tracta d’un canvi necessari a la documentació interna de l’Ajuntament per dur a terme un nou procés de selecció de personal per a la Policia Local. La nova llei d’acompanyament dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya ha modificat la Llei de Policies Locals. Amb aquesta modificació, criteris d’accés d’aquesta plaça es corresponen amb el nivell d’escala administrativa C1, i no C2 com fins ara. Per tant, s’ha d’adaptar la documentació a la nova normativa.
  • Aprovació inicial de la modificació 1/23 de la Relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Breda: Com passa en el punt anterior, s’ha de canviar la fitxa dels agents de la Policia Local en la Relació de llocs de treball de l’Ajuntament per adaptar-les als nous criteris exigits per normativa.