El proper dilluns 30 de gener tindrà lloc la primera sessió plenària ordinària d’aquest 2017. El ple començarà a les 20.30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Entre els diferents temes que es tractaran a la sessió destaca el punt sobre l’aprovació inicial del projecte tècnic per a la construcció del futur tanatori municipal. Un altre dels temes principals serà el sector industrial sud. En la sessió de dilluns es tractarà l’aprovació definitiva del projecte del desglossat de la primera fase del Projecte d’urbanització UA16, així com la proposta d’adjudicació d’aquesta primera fase del projecte. Altres qüestions que es tractaran són l’aprovació de la pròrroga de la concessió del servei d’escorxador o l’aprovació inicial de les ordenances que regulen la tinença d’animals i la convivència ciutadana, protecció del medi i ús de la via pública.

Recordeu que podreu seguir el Ple Municipal en directe a través de la transmissió de ‘Facebook Live’ des de la pàgina de ‘Facebook’ de l’Ajuntament de Breda, així com per Twitter a través de l’etiqueta #plebreda.