Les operadores de telefonia mòbil: Telefónica, Vodafone i Orange, començaran a oferir a Breda serveis sobre la xarxa 4G a la banda 800MHz, cosa que permetrà gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i més extensió geogràfica.

El desplegament 4G es portarà a terme amb freqüències assignades fins ara a la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT), cosa que pot comportar una sèrie d’afectacions i que alguns canals no es sintonitzin correctament.

Per garantir aquesta compatibilitat, s’ha creat LLEGA800, una entitat gestora encarregada d’oferir els serveis que garantiran la compatibilitat entre la posada en marxa de l’emissió del 4G i la recepció del servei de TDT.

Si noteu alguna incidència en la recepció de la senyal de TDT en els pròxims mesos, us podeu posar en contacte amb LLEGA800, al telèfon d’atenció gratuït (900 833 999) o mitjançant la  pàgina web www.llega800.es, per tal de solucionar els problemes, garantir que les molèsties siguin mínimes i la solució gratuïta.

LLEGA800 presta als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclouen, d’una banda, una actuació prèvia, gràcies a la qual els ciutadans que resideixin en zones de més afectació rebran una comunicació al seu domicili que els informarà que a partir d’aquest moment podran sol·licitar gratuïtament l’adaptació de l’antena del seu edifici per evitar possibles incidències. I, de l’altra, un procediment correctiu, després de l’encesa de les estacions, pel qual LLEGA800 s’encarregarà d’atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions també sense cap cost.