Aquest dimecres 15 de maig a partir de les 19h l’Escola Montseny acollirà la presentació de la Universitat Popular del Baix Montseny, un projecte que busca l’objectiu de la millora i la transformació personal i col·lectiva a través de l’educació i el diàleg.

Es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar una oferta formativa de qualitat al Baix Montseny més enllà de l’obtenció d’un títol i de la dinàmica utilitarista de l’educació. La intenció és incentivar el creixement personal i col·lectiu a partir de la formació educativa, esdevenint la cultura una eina per a l’esperit crític, la participació i l’enfortiment de la comunitat.
Aquest projecte, que es troba fase inicial, busca suports als municipis del Baix Montseny per fer créixer el projecte tal i com ha sorgit ja a Sant Celoni i poder crear una xarxa de formació, educació i cultura.
Professorat universitari, de secundària i de primària, persones qualificades i amb experiència en diversos àmbits estan disposades a oferir educació de manera altruista per poder generar espais d’enriquiment mutu amb l’alumnat, reformulant, així, les tradicionals relacions formador-alumnat.
Aquest dimecres els impulsors de la iniciativa seran a l’Escola Montseny per a donar a conèixer el projecte. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a la direcció: universitatpbm@gmail.com.