El proper 24 de març a les a les 20.15 tindrà lloc al Centre Cultural ‘Els Forns’ la presentació del llibre de poesia ‘Pinzellades d’una Aurora’, del bredenc Arnau Prat. A més de l’autor del llibre seran presents a l’acte el poeta de Sant Celoni, Pau Gener, i el Regidor de Cultura de Breda, Andreu Pujol.

El seu primer llibre és Pinzellades d’una Aurora, un recull de poemes plens de sentiments i sensacions emparades sota l’aixopluc de l’adolescència i la joventut, on el primer contacte amb la mort i l’amor disposen d’un pes important dins el llibre. Gestat a partir d’uns versos sincers, el primer llibre d’Arnau Prat ens aporta una visió de la vida des dels ulls d’un jove que a poc a poc es converteix en adult. ‘Pinzellades d’una Aurora’ és el fruit de la dedicació a la poesia del jove estudiant de periodisme bredenc durant els últims tres anys, en els quals ha guanyat dues vegades el Premi de Sant Jordi de la Selva Sud.

Per altra banda Pau Gener ha editat diversos llibres de poesia, com ‘Si al final no vinc, i m’esperes’, ‘Tancat per mancances’ o ‘Home a l’aigua’. En la seva trajectòria també s’hi troben muntatges teatrals o musicals, i és col·laborador habitual de bandes de rock de l’underground català.

  • Lloc: Centre Cultural Els Forns
  • Horari: Dijous 24 de març, a les 20.15 hores