El proper divendres 16 de juliol a partir de les 19.30h el Pati de l’Abadia acollirà la presentació del llibre “101 anècdotes del Montseny”, a càrrec del seu autor, el bredenc Andreu Pujol. Estarà acompanyat pel periodista Lluís Gendrau.

Es tracta d’un recull de més d’un centenar de textos sobre fets històrics, llegendes, oficis, personatges i altres curiositats del massís del Montseny. Un volum que pot servir tant per gaudir-lo des de casa com per utilitzar-ho com a guia per a conèixer de prop una terra de contrastos. El massís que governa el nostre entorn i que ha estat inspiració de literats i artistes de tota mena, i lloc d’estiueig de les classes benestants, però també és el paratge de les feines extenuants de bosquerols, pagesos, carboners i terrissaires.

Aquest és el quart llibre d’Andreu Pujol, després de “Podran arranar, però no desarrelar. Vida de mossèn Pere Ribot i Sunyer”, “Ministeri d’incultura” i “Vam fer un referèndum”.

Trobareu més informació sobre “101 anècdotes del Montseny” i sobre l’autor al següent enllaç: 101 ANÈCDOTES DEL MONTSENY