Els joves entre 16 i 24 anys que actualment ni estudien ni treballen tindran una nova eina per entrar al món laboral o acadèmic. El proper divendres 20 de maig a la Casa de Cultura de Sant Hilari Sacalm es presentarà el projecte ‘Centre de Noves Oportunitats’, que ajudarà els joves a orientar el seu projecte professional i vital i a dur-lo a terme.

El projecte ‘Centre de Noves Oportunitats’ està impulsat per la fundacions ‘Oscobe’ i ‘Intermèdia’ que s’emmarca dins el programa ‘Garantia Juvenil’. El seu objectiu és introduir al món laboral o acadèmic a joves entre 16 i 24 anys, tinguin o no els estudis d’ESO. El ‘Centre de Noves Oportunitats’ guiarà als joves inscrits a definir el seu projecte vital, professional i/o formatiu i a aplicar-ho per a convertir-lo en una realitat. Els usuaris tindran un seguiment durant tot el procés en el qual estaran en contacte amb el món laboral i formatiu per a mantenir la seva motivació i incrementar les possibilitats d’èxit d’inserció ja sigui al mercat laboral o a una nova escolarització.

Podeu saber més coses del projecte consultant el dossier informatiu del ‘Centre de Noves Oportunitats, que trobareu clicant aquí.

  • Lloc: Casa de Cultura de Sant Hilari Sacalm
  • Horari: Divendres 20 de maig, 12 hores