El proper dimecres 8 de febrer a les 20.15 hores a la sala polivalent del Centre Cívic es farà la presentació pública dels pressupostos generals per a l’exercici 2017. La sessió es durà a terme amb la intenció d’acostar als vilatans els comptes del consistori per aquest any que comença i resoldre els dubtes que puguin sorgir. Al final de la presentació hi haurà un torn obert de preguntes en el que, a més de dubtes, s’acceptaran suggeriments i propostes de cara a l’elaboració dels pressupostos de l’any 2018.

Els pressupostos, a un clic

A més de la presentació pública del pressupost d’aquest any, els ciutadans tenen a l’abast una nova eina per a consultar tota la informació relacionada amb els pressupostos del municipi, així com de la resta del municipis de Catalunya. Des del passat 25 de gener la Secretaria de Transparència i Govern Obert ha habilitat una sessió al Portal de la Transparència de Catalunya dedicada als pressupostos municipals. Aquesta eina permet visualitzar informació rellevant com els ingressos i les despeses per habitant, les diferents partides pressupostàries o el deute, així com fer comparacions entre municipis. Aquest nou portal facilita el fet d’aprofundir en una anàlisis de forma ràpida i entenedora. Podeu accedir a aquest portal a través de l’enllaç http://pressupostosmunicipals.transparenciacatalunya.cat/.

Per altra banda, el pressupost municipal és a l’abast de tothom al web municipal, a la secció d’informació econòmica, disponible a través de l’apartat d’informació municipal del menú principal del portal.