El proper dissabte 6 de maig, dins dels actes de la Festa de l’Ajust, es celebrarà la proclamació del nou pubillatge de Breda durant el període 2017-2019. Tanmateix tindrà lloc una festa de comiat del pubillatge sortint. A la cerimònia hi seran presents membres del pubillatge d’altres municipis que han compartit l’experiència amb el pubillatge l’actual.

Els actes començaran a les 18.30 hores a l’Espai Jove, punt de trobada de tot el pubillatge que serà present aquell cap de setmana al municipi. Tindrà lloc una cercavila pel recinte de la Fira del Monestir fins el Pati de l’Abadia. Un cop allà, a  les 19 hores tindrà lloc la proclamació del nou pubillatge. Els participants tancaran la jornada amb un sopar.

Festa al Cercle Bredenc

A més dels actes del pubillatge, el cap de setmana del 5, 6 i 7 de maig estarà farcit d’actes degut a la celebració de la Festa de l’Ajust i la Fira del Monestir. La nit de dissabte de la Festa de l’Ajust acabarà amb una festa al Cercle Bredenc amb les actuacions de ‘La Loca Histeria’ i ‘DJ Marvin’ a partir de les 24 hores.

A continuació podeu consultar la carta amb la invitació i l’agenda de la jornada que el pubillatge de la Vila tramet al pubillatge d’altres municipis per a la seva assistència a l’acte: Carta pubillatge Breda 2017-2019