El Consell Comarcal de la Selva engega un procés de selecció del programa Singulars del Servei d’Ocupació de Catalunya per a introduir al sector industrial joves de la comarca. Sota el nom “Millora de l’ocupació i atracció del talent jove a la indústria” aquest programa d’ocupació formarà durant 200 hores a 20 joves en l’àmbit del muntatge industrial i la soldadura.

El programa tindrà lloc a una empresa de Sant Hilari Sacalm. A més dels coneixements específics en muntatge industrial i soldadura, el procés inclou formació en l’organització del propi treball, prevenció de riscos laborals, l’assistència d’un orientador laboral i visites a altres empreses del sector.

Els sol·licitants han de tenir edats compreses entre els 18 anys i el 29 anys que acreditin títol d’ESO, Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Cicle Formatiu de Grau Superior. Els sol·licitants hauran d’estar inscrits a Garantia Juvenil i ser demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball. Aquest programa té l’objectiu de millorar l’ocupació en la indústria, apropar els joves a les empreses i atraure el seu talent cap a un sector en creixement.

Consulta més informació a: SELVA TREBALL