L’Espai Jove ha presentat el programa d’activitats que durà a terme durant el mes de març. Tots els dimecres i divendres a la tarda hi haurà actes de diferents tipus: jocs, tallers, exposicions, o berenars, entre altres propostes d’oci enfocades al jovent del municipi.

Dimecres 6 de març serà un dia de debat sobre la vaga feminista convocada pel proper divendres 8, Dia Internacional de la Dona. Es reflexionarà sobre els motius d’aquesta vaga i les raons per a secundar-la o no. La tarda acabarà amb un taller d’elaboració de pancartes. En la mateixa línia el divendres 8 els usuaris repetiran l’acció de 2018 sortint al carrer amb unes ulleres liles, fent referència a visualitzar una perspectiva de gènere, convidant a la gent a posar-se-les i a que expliquin els motius del seu suport a la igualtat de gènere. Posteriorment ho publicaran a les seves xarxes socials. Encara relacionat amb la igualtat de gènere el 22 de març tindrà lloc una sessió informativa sobre els punts liles.

Al llarg de tot el mes hi haurà altres activitats habituals a la dinàmica de l’Espai Jove. Els dimecres 13 i 27 la cuina serà la protagonista amb un taller d’elaboració de creps i pizzes, respectivament. L’esport també serà protagonista el 20 de març amb un torneig de futbol a la plaça Lluís Companys.

Durant el mes hi haurà dues activitats més: el divendres 15 de març els amants de la fotografia podran gaudir d’un taller de lightpainting, una tècnica fotogràfica que utilitza la llarga exposició lumínica per a crear l’efecte de “pintar llum” sobre una fotografia. Divendres 27 es tancarà el mes al Centre Cívic 1 d’Octubre amb l’obra de teatre jove “Despulla’t”, un muntatge del grup de teatre jove de Riudellots de la Selva on els protagonistes obren al món les seves emocions, ideant un relat sobre l’acceptació del propi cos i deixant veure un fort component sobre identitat de gènere.

A més de totes aquestes activitats, l’Espai Jove fa la funció de punt de trobada dels joves del municipi, on disposen d’espais per a reunir-se, passar o una estona o estudiar. L’Espai Jove obre cada dimecres i cada divendres de 16 a 20 hores.