L’Espai Jove ha presentat el programa d’activitats que durà a terme durant els mesos de maig i juny. Tots els dimecres i divendres a la tarda hi haurà actes de diferents tipus: jocs de taula, tallers, berenars, debats, tardes musicals i altres actes encarats a la celebració d’un any d’existència de l’Espai Jove, entre altres propostes d’oci enfocades al jovent del municipi.

Cada dimecres l’Espai Jove programa una tarda de debat de veure un capítol de la sèrie #ohmygoig, un format educatiu de la cadena ‘betevé’ amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents sobre la sexualitat. Els divendres les activitats seran més variades. Entre la programació dels dos propers mesos podem trobar el visionat d’un curtmetratge elaborat per alumnes de l’Institut Vescomtat de Cabrera i que va guanyar un premi de Mans Unides. Posteriorment tindrà lloc una classe de zumba organitzada per 3 joves de l’Espai. Altres propostes durant els divendres de maig i juny són un torneig de ping pong; un taller d’aerografia que ocuparà dues tardes; una Jam Session amb BRAM –Breda Acció Musical- o la preparació de la propera Diada Jove. Per altra banda, el dimecres 30 de juny i el divendres 1 de juny l’Espai Jove romandrà tancat.

A més de totes aquestes activitats, l’Espai Jove fa la funció de punt de trobada dels joves del municipi, on disposen d’espais per a reunir-se, passar o una estona o estudiar. L’Espai Jove obre cada dimecres i cada divendres de 16 a 20 hores.