L’Espai Jove ha presentat el programa d’activitats que durà a terme durant el mes de febrer. Tots els dimecres i divendres a la tarda hi haurà actes de diferents tipus: jocs, tallers, exposicions, o berenars, entre altres propostes d’oci enfocades al jovent del municipi.

L’acció més destacada del mes serà el “Joc de les HxV”, o habilitats per la vida, un joc amb el que es treballen diferents emocions per arribar a entendre-les i saber incloure-les en el desenvolupament de la nostra vida. L’activitat tindrà lloc el divendres 8.

Una altra activitat destacada és el taller “Preparem la primavera a l’Espai”, en el que es treballarà en el planejament de l’equipament en els propers mesos juntament amb els seus usuaris. La cita serà el divendres 15. La resta d’activitats segueixen la línia habitual de l’Espai Jove. Dimecres 13 es celebrarà un campionat del clàssic joc de cartes “7 i mig”. El 20 de febrer hi haurà una tarda d’elaboració de creps amb berenar. Divendres 22 els assistents jugaran al videojoc “Just Dance”. Dimecres 27 serà una tarda dedicada als jocs de taula. Finalment l’1 de març es dedicarà a un taller de maquillatge de Carnestoltes.

A més de totes aquestes activitats, l’Espai Jove fa la funció de punt de trobada dels joves del municipi, on disposen d’espais per a reunir-se, passar o una estona o estudiar. L’Espai Jove obre cada dimecres i cada divendres de 16 a 20 hores.