L’Espai Jove ha presentat el programa d’activitats que durà a terme durant el primer mes d’aquest 2019. Tots els dimecres i divendres a la tarda hi haurà actes de diferents tipus: jocs, tallers, exposicions, o berenars, entre altres propostes d’oci enfocades al jovent del municipi.

L’acció més destacada del mes serà el “Joc del Tabú”, una exposició basada en un joc de rol virtual que conté recursos per combatre els diferents tipus de violència sexual que es poden donar de forma quotidiana des de les aules dels espais de joventut i els centres educatius. L’activitat tindrà dues sessions, els divendres 18 i 25.

Una altra activitat destacada és el taller “Estem de rebaixes… a quin preu”, que donarà als assistents les claus per a adoptar hàbits responsables de consum. La cita serà el divendres 11. La resta d’activitats segueixen la línia habitual de l’Espai Jove. El dimecres 16 hi haurà una tarda d’elaboració de creps amb berenar. Els dimecres 23 i 30 hi haurà un taller de customització de palets. Per últim, el divendres 1 de febrer serà una tarda dedicada als jocs de taula.

A més de totes aquestes activitats, l’Espai Jove fa la funció de punt de trobada dels joves del municipi, on disposen d’espais per a reunir-se, passar o una estona o estudiar. L’Espai Jove obre cada dimecres i cada divendres de 16 a 20 hores.