Durant les properes festes nadalenques l’Espai Jove de Breda estarà a ple rendiment amb diverses activitats organitzades durant el període no lectiu amb el que s’acabarà el 2017 i començarà el 2018. A partir de divendres 22, quan donarà la benvinguda a les vacances de Nadal amb un taller d’elaboració de crêpes i una activitat sorpresa, disposarà d’una o més activitats d’oci cada dia d’obertura, que des d’aquest mes de desembre és tots els dimecres i divendres de 16 a 20 hores.

Dimecres 27 hi haurà doble sessió, ja que a partir de les 10.30 hores tindrà lloc una bicicletada popular. Per la tarda, a partir de les 16 hores, l’activitat es traslladarà a dins de l’equipament per a guarnir l’Espai Jove amb adornaments de Nadal, així com una xocolatada. Aquests dos actes es celebraran sota l’organització del grup motor de l’Espai Jove, un conjunt d’una desena d’usuaris del centre que ajuden en el desenvolupament d’activitats i usos del mateix.

Divendres 29, també a partir de les 16 hores, serà una tarda de videojocs, on els assistents podran compartir la tarda jugant als seus jocs favorits. L’organització demana que cadascú porti els seus jocs preferits per a tenir la màxima varietat possible.

Finalment i ja al 2018, dimecres 3 i dijous 4 de gener de 18 a 20 hores un taller d’elaboració de rap per a aprendre a crear cançons pròpies. La finalitat d’aquest taller és la de crear peces musicals per a presentar-les al concurs ‘Hip-Hop per la Pau’, un certàmen creat per l’Institut Català Internacional per la Pau adreçat a estudiants de secundària, batxillerat i formació professional d’entre 12 i 25 anys que té per objectiu de fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís del joves en l’àmbit de la pau.

Properament es donaran més detalls de les diferents activitats programades. Per a més informació i inscripcions podeu consultar les xarxes socials de l’Espai Jove o contactar a través del correu electrònic espaijove.breda@gmail.com o el número de telèfon 686 937 917.