La neteja de la via pública de Breda es reforça a partir d’aquest dilluns gràcies a la contractació d’un peó de neteja. L’ampliació del servei incidirà directament en la seva eficiència en tant que es podran cobrir més zones de manera simultània. El reforç actuarà principalment en punts de la perifèria, corregint així el dèficit que presentaven les zones situades fora de l’entorn del nucli històric.

El nou peó de neteja es centrarà en les tasques de neteja de carrers i places, recollida de brossa, neteja d’herbes i escorcells i eliminació de males herbes de les voreres. El contracte té una durada determinada de 35 setmanes, amb una jornada laboral de 22,5 hores setmanals de dilluns a divendres. A la finalització del contracte s’avaluarà l’eficàcia del servei en vista a una ampliació del mateix.

La contractació s’ha fet a través de l’Associació Montseny Guilleries, entitat sense ànim de lucre d’Arbúcies que atén a persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de la Selva interior i el Baix Montseny. Des de l’any 1968 aquesta associació ajuda a persones amb discapacitat intel·lectual a millorar la seva qualitat de vida i a facilitar la seva integració social i laboral. L’Ajuntament de Breda col·labora activament amb l’Associació Montseny Guilleries a través de la contractació de serveis i altres iniciatives com l’organització de la “Marxa Associació Montseny Guilleries”, una marxa popular celebrada el passat 17 de novembre amb la participació de 350 persones i la recaptació de 4.001€, destinats a projectes de l’entitat.