En el marc de la rehabilitació de les façanes de la Casa de la Vila s’ha renovat la imatge de l’entrada del Museu Municipal Josep Aragay. S’ha instal·lat una estructura que reprodueix diversos dibuixos de Josep Aragay per a donar-li un tret distintiu a l’arribada de l’equipament. Aquesta estructura, de tres metres d’alçada per més de vuit d’amplada, també conté una nova porta que s’integra en el disseny i alhora facilita l’accés a la instal·lació.

El disseny de la nova entrada del Museu Municipal Josep Aragay conté dos elements destacats. Al costat dret, sobre un fons esgrogueït que imita la textura d’un pergamí, hi apareix una fila de gent fent cua per entrar al museu. Es tracta d’una composició de dibuixos que van ser publicats a diferents vinyetes en diversos números de la revista “El Borinot” durant la dècada dels anys 20 del segle passat i de la qual Josep Aragay n’era dibuixant. A la part esquerra, sobre fons blau, hi apareix el logotip del museu. Aquesta figura és un altre dibuix d’Aragay que apareix a la portada de l'”Almanach dels Noucentistes”, una publicació de 1911 que contenia una antologia, tant literària com plàstica, de les concepcions estètiques i artístiques del Noucentisme i de la qual Aragay va ser un dels principals impulsors. Amb aquesta publicació es posava en relleu aquest nou moviment artístic, que començava a establir-se en contraposició a altres corrents com el Modernisme, el qual havia dominat el panorama artístic català en les dècades anteriors.

La renovació de l’entrada al Museu Municipal Josep Aragay forma part de la rehabilitació exterior de la Casa de la Vila, alhora que s’integra en el procés de modernització del discurs museogràfic de l’equipament, iniciat anys enrere.