Durant aquestes festes nadalenques s’ha reparat la pista del Poliesportiu Municipal, polint la seva superfície i eliminant les diferents irregularitats al ferm de la pista. Aquesta actuació millora sensiblement l’estat de la pista, i la fa més segura i eficient per als seus usuaris. Fins ara l’estat de la pista dificultava el bon desenvolupament de les activitats que es duen a terme, principalment l’hoquei sobre patins i el patinatge artístic.

Concretament s’han aplicat diverses capes de poliment per a deixar la superfície plana, eliminant les diferents irregularitats i desnivells que s’havien originat pel desgast del temps. Posteriorment s’ha aplicat un morter especial per a rejuntar el paviment i eliminar petites esquerdes que s’havien creat entre les rajoles que formen el ferm de la pista. Finalment s’ha aplicat una substància acril·lica per a una major protecció i manteniment del terra.

Aquesta actuació suposa una important millora per al Poliesportiu Municipal. A causa del desgast propi del pas del temps, la pista tenia diverses imperfeccions que complicaven algunes de les activitats que s’hi duen a terme. Els treballs s’han allargat durant els darrers 10 dies i han tingut un cost de 7.632€, IVA inclòs.