La nit del proper 23 de juny Breda celebrarà un any més la revetlla de Sant Joan a la plaça Lluís Companys. Una vegada més el municipi celebrarà la nit més curta de l’any amb diverses activitats.

Els actes començaran a les 20.30 a la plaça de la Vila amb la rebuda de la Flama del Canigó. A continuació tindrà lloc una cercavila dels Gegants de Breda fins a la plaça Lluís Companys. Un cop allà, a partir de les 21.15, tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec del pubillatge, seguit de l’encesa de la foguera de Sant Joan. Aquest any l’encarregada d’encendre la foguera serà la Xurri, el drac de la colla de diables U9-7KOU, que aquest 2018 celebra el seu 30è aniversari.

A les 21.30 hores començarà l’acte principal de la revetlla: el sopar popular. Hi haurà taules, cadires, i servei de barra. Per altra banda, cadascú s’haurà de portar el seu propi menjar. Podeu fer la vostra reserva de places a l’OAC i als establiments Forn de pa Costa i Granja Sant Iscle 39. El termini de estarà obert fins el proper 20 de juny. Finalment, hi haurà festa fins la matinada amb DJ MontBertus.

En cas de pluja les activitats es faran sota el Pavelló Rosa de l’Escola Montseny