La nit del proper 23 de juny Breda celebrarà un any més la revetlla de Sant Joan. Aquest any s’estrena ubicació, ja que es celebrarà al camp de futbol de l’Escola Montseny. Una vegada més el municipi celebrarà la nit més curta de l’any amb diverses activitats.

Els actes començaran a les 21.15 amb la rebuda de la Flama del Canigó a l’Escola Montseny. A continuació tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec del pubillatge, seguit de l’encesa de la foguera de Sant Joan.

A les 21.30 hores començarà l’acte principal de la revetlla: el sopar popular. La Comissió de Festes facilitarà taules i cadires. Per altra banda, cadascú s’haurà de portar el seu propi menjar. Hi haurà servei de bar que també oferirà cava i cafè. Finalment, hi haurà festa fins la matinada amb discjòquei Pere Fugarolas.

Podeu fer la vostra reserva de places a l’OAC i a la Granja Sant Iscle 39. El termini estarà obert fins el proper 21 de juny. En cas de pluja les activitats es faran sota el Pavelló Rosa de l’Escola Montseny.