El proper 23 de juny Breda tornarà a celebrar la nit més curta de l’any. Una Revetlla de Sant Joan que finalment es podrà celebrar tal i com es feia abans d’aquests dos anys marcats per la pandèmia de la Covid-19.

Els actes començaran a les 20h a la plaça de la Vila. Allà tindrà lloc la tradicional rebuda de la Flama del Canigó, element imprescindible per donar inici a la festivitat més representativa dels Països Catalans. El Pubillatge de la Vila serà l’encarregat d’efectuar la rebuda, així com de la lectura del Manifest i de la posterior encesa de la Foguera de Sant Joan.

A les 21.30h a la plaça Lluís Companys tindrà lloc el Sopar Popular, que torna després de dos anys d’interrupció. Com és habitual, es tracta d’un sopar de carmanyola en el que els assistents s’han de portar el seu propi menjar. L’Ajuntament facilitarà taules i cadires sota reserva i sense cap cost. Per aconseguir les vostres places us heu d’apuntar abans del 21 de juny a l’OAC, a la Granja Sant Iscle 39 (Ca la Tini) i enviant un missatge d’instagram a la Comissió de Festes de Breda. Al missatge ha de constar el nom i cognoms d’una persona responsable, un telèfon de contacte i el nombre de persones que hi assistira.

Un cop acabat el sopar, a partir de les 23.30h, tindrà lloc a la mateixa plaça Lluís Companys un concert amb el grup de versions Tutú Keké. Posteriorment hi haurà un fi de festa amb música variada.