El proper diumenge 18 de febrer el Centre Excursionista de Breda farà una sortida a l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa, al Solsonès, per fer una ruta amb raquetes de neu. Els participants podran completar diferents recorreguts senyalitzats a l’entorn de l’estació de dificultat baixa o moderada. L’activitat té una durada programa d’entre quatre i cinc hores.

La sortida serà el mateix diumenge a les 6 del matí des del local del CEB a l’esplanada a Can Xifré. El preu de la sortida és de 14€ per als posseïdors de la llicència C o D de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i 19 pels qui tinguin la llicència A o B. Si no es té assegurança el preu també és de 19€. En tots els casos inclou el forfait, el lloguer de material i la tramitació d’una assegurança temporal o una ampliació en el cas de les llicències A i B. Per a més informació consulteu el bloc del CEB.

Per a realitzar l’activitat s’ha de portar el següent material: roba d’hivern, guants, ulleres de sol, protecció solar, botes que cobreixin el turmell i raquetes i bastons, millor amb roseta gran (ambdós es poden llogar a la mateixa estació per 10 €). L’organització recomana portar també paraneus i roba de recanvi, així com esmorzar i dinar.