El proper diumenge 17 de febrer el Centre Excursionista de Breda farà una sortida a l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa, al Solsonès, per fer una ruta amb raquetes de neu. Els participants podran completar diferents recorreguts senyalitzats a l’entorn de l’estació de dificultat baixa o moderada. L’activitat té una durada programa d’unes sis hores.

La sortida serà el mateix diumenge a les 6 del matí des del local del CEB a l’esplanada a Can Xifré. El trasllat a l’estació d’esquí es farà en cotxe particular que deuen estar equipats amb cadenes. Les despeses de desplaçament es dividiran entre els ocupants de cada cotxe. El preu de la sortida és de 14€ per als posseïdors de la llicència C o D de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i 15,5€ pels qui tinguin la llicència A o B. Si no es té assegurança el preu també és de 15,5€. En tots els casos inclou el forfait, el lloguer de material i la tramitació d’una assegurança temporal o una ampliació en el cas de les llicències A i B. Per a més informació consulteu el bloc del CEB.

Per a realitzar l’activitat s’ha de portar el següent material: roba d’hivern, guants, ulleres de sol, protecció solar, botes que cobreixin el turmell i raquetes i bastons, millor amb roseta gran (ambdós es poden llogar a la mateixa estació per 10 €). L’organització recomana portar també paraneus i roba de recanvi, així com esmorzar i dinar.