El poble de Breda ja prepara la celebració d’una nova revetlla de Sant Joan. Els actes de celebració de la nit més curta de l’any es concentraran en dos punts neuràlgics de la Vila: la Plaça de la Vila, amb la rebuda un any més de la Flama del Canigó, i la Plaça Lluís Companys, amb el sopar de revetlla i la celebració posterior.

Els actes començaran a les 19 hores la Plaça de la Vila amb una concentració per a l’arribada al municipi de la Flama del Canigó, símbol de les celebracions de la revetlla de Sant Joan arreu dels Països Catalans. Mitja hora es traslladarà la Flama fins a la Plaça Lluís Companys acompanyada d’una cercavila dels Gegants de Breda. A les 20 hores es farà la lectura del Manifest, mentre que a les 20.30 es procedirà a l’encesa de la foguera amb el foc de la simbólica Flama del Canigó, acompanyat d’una ballada de sardanes.

Els actes solemnes d’inici de celebració donaran pas al Sopar de Revetlla que organitza la Comissió de Festes de Breda a partir de les 21.30 a la mateixa Plaça Lluís Companys. La organització proporcionarà taules, cadires, i servei de bar, mentre que els assistents hauran de portar el seu propi menjar. La festa posterior estarà amenitzada musicalment per Dj Pepe, Dj Román i Dj Quimet Cuixart. A més, durant la celebració de la nit més curta de l’any la Comissió sortejarà un ‘Smartbox’.

El termini per a reservar taula al Sopar de Revetlla romandrà obert fins el proper 20 de juny. Podeu fer la reserva a l’OAC de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, a la Granja Sant Iscle 39 i al Forn de Pa Costa. Per altra banda, podeu consultar els programes d’actes de la rebuda de la Flama del Canigó i del Sopar de Revetlla clicant als documents que trobareu a continuació.