El proper dilluns 23 d’abril arriba una nova Diada de Sant Jordi, dia que Breda celebrarà amb un seguit d’actes a la plaça de la Vila. L’Ajuntament de Breda i la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda organitzen els actes amb la col·laboració de diverses entitats i comerços del municipi. Durant tot el dia estarà muntat a la plaça de la Vila un Mercat de Sant Jordi, amb venda de roses, llibres i artesania.

A partir de les 15.30 hores tindrà lloc el lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi dels alumnes de l’Escola Montseny i l’Institut Vescomtat de Cabrera i del 2n concurs de literatura infantil i juvenil CLER. Tot seguit hi haurà berenar per a la mainada a càrrec de l’AMPA de l’Escola Montseny. A les 17.30 la companyia La Minúscula representarà l’espectacle infantil “Un conte i un taller de Sant Jordi al revés!”. Després de l’espectacle, d’una hora de duració, hi haurà un taller per crear titelles en forma de drac. A les 18.30 començarà l’últim dels actes programats. Sota el nom “Cosint l’infinit”, Dones de Breda organitza una lectura de poesies de la poeta i dramaturga brasilenya Hilda Hist. Montse Morillo i Núria Pujolàs seran les encarregades de recitar els versos de Hist tant en català com en portuguès.

Pujada al Castell de Montsoriu del CEB

Un dia abans, el diumenge 22, el Centre Excursionista Breda farà la seva tradicional pujada al Castell de Montsoriu. A les 8 del matí sortiran de la plaça de la Vila aquells que facin el recorregut llarg fins al Castell. Hi haurà un segon grup que sortirà a les 8.30 des de Coll de Castellar, fent un recorregut més curt. S’informarà de tots els detalls en programes a part.