El proper dimarts 23 d’abril Breda celebrarà un any més la Diada de Sant Jordi. L’Ajuntament de Breda i la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda organitzen els actes amb la col·laboració de diverses entitats i comerços del municipi. Durant tot el dia estarà muntat a la plaça de la Vila un Mercat de Sant Jordi, amb venda de roses, llibres i artesania.

A partir de les 15.30 hores tindrà lloc el lliurament de premis del concurs literari de Sant Jordi dels alumnes de l’Escola Montseny i l’Institut Vescomtat de Cabrera i del 3n concurs de literatura infantil i juvenil CLER. Posteriorment hi haurà un berenar per a tots els nens organitzat per l’AMPA de l’Escola Montseny. A les 17.00 hores la companyia Bel Contes presentarà “Dractotcor, un drac diferent!”, una manera diferent de veure la llegenda de Sant Jordi i el drac dirigida als més petits de casa.

A partir de les 18 hores el Taller de Breda organitza una sessió de lectura de poemes en veu alta. Finalment les activitats acabaran a les 19 hores amb la presentació dels llibres “La força de les paraules” i “La mort és molt bèstia” a càrrec de la seva autora, Miracle Sala, en un acte organitzat per Dones de Breda.

Pujada al Castell de Montsoriu del CEB

Durant el matí de Sant Jordi el Centre Excursionista Breda farà la seva tradicional pujada al Castell de Montsoriu. La sortida serà a les 8 del matí des de la plaça de la Vila. La sortida arribarà fins al Castell de Montsoriu passant per Coll de n’Orri, mentre que de tornada passarà per Can Baldiri, Can Titon i pel Mas Rafaló. Caldrà que tothom porti el seu propi esmorzar i beguda. La durada prevista de la caminada és de cinc hores. El Centre Excursionista de Breda es reserva el dret d’anul·lar la sortida en funció de la previsió meteorològica.