Les circumstàncies excepcionals que vivim actualment, amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia provocada pel coronavirus Covid-19, fan impossible la celebració dels actes tradicionals de la Diada de Sant Jordi tal i com els coneixiem fins ara. Per tal de continuar amb uns actes de celebració que s’adaptin al moment actual Breda viurà el dia de Sant Jordi en confinament amb una sèrie d’activitats des de casa.

La primera de les activitats és el guarniment de balcons i façanes del municipi. Decora el teu balcó, finestres, o altres elements de la façana de casa amb motius de Sant Jordi com roses, llibres, senyeres, dracs, etc. i comparteix-lo a les xarxes socials amb el hashtag #SantJordiBreda.

Per altra banda es celebrarà un concurs de punts de llibre. Crea el teu punt de llibre fet a mà i comparteix-lo a Instagram amb el hashtag #SantJordiBreda. El termini del concurs romandrà obert fins el 22 d’abril a les 12h. La proposta guanyadora es donarà a conèixer el 23 d’abril. El punt de llibre guanyador serà imprès i repartit per totes les cases del municipi.

Tot i que les circumstàncies ho dificultin, continuem celebrant la Diada de Sant Jordi tots junts!