El proper dimecres 1 de juny de 14.30h a 16h tindrà lloc a l’Espai Jove una sessió informativa sobre reempresa i relleu cooperatiu. Es tracta d’una trobada organitzada per la Xarxa SIO del Consell Comarcal de la Selva amb l’objectiu de posar en contacte a propietaris d’un negoci que volen tancar-lo o traspassar-lo i emprenedors que voldrien adquirir un negoci ja en marxa. La sessió anirà a càrrec de Jordi Llens, coordinador de Reempresa a les comarques gironines. Reempresa és un programa que incentiva un nou model de creixement empresarial mitjançant el qual propietaris d’empreses que no volen continuar amb la mateixa es posen en contacte amb emprenedors que poden adquirir-la en propietat mentre continua en funcionament i poden fer-la crèixer sense necessitat de crear-la des de zero.

Es mostrarà com comprar i com vendre un negoci i també es posarà en contacte possible compradors i venedors per a donar continuïtat projectes que ja es troben en marxa o que poden rebre un nou enfocament. D’aquesta manera s’evita el tancament de negocis i es generen llocs de treball, i per tant s’impulsa el desenvolupament de la zona.

Cal inscripció prèvia. Es pot confirmar assistència trucant al número de telèfon 634 210 552 o enviant un correu electrònic a sfabrega@selva.cat.

Per a més informació sobre el projecte es pot consultar: https://www.reempresa.org/