FULL DE SOL·LICITUD DEL PROGRAMA DE REACTIVACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

CONVOCATÒRIA D’AJUDES A LA REACTIVACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

BASES REGULADORES

L’Ajuntament de Breda impulsa un programa per a reactivar el comerç al municipi i lluitar contra les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid-19 a l’economia bredenca. A partir d’aquest dijous 1 d’octubre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a obtenir una de les 250 targetes-regal per valor de 30€ cadascuna que es repartiran a aquelles persones que acreditin una compra d’un mínim de 100€ a establiments comercials o de restauració a Breda. Les persones beneficiàries hauran de ser majors de 16 anys i només es podrà obtenir una targeta per persona.

Per a obtenir una d’aquestes targetes no cal fer una sola compra de 100€, sinó que es podran acumular diversos tiquets de compra i/o factures. Un cop assolida la quantitat caldrà acreditar la compra en el moment de fer la sol·licitud. L’import de 30€ que conté cada targeta es podrà utilitzar fins el 31 de desembre de 2021.

El termini de sol·licitud d’aquestes targetes romandrà obert fins arribar a final d’existències o, en cas de no exhaurir-les, fins la data límit del 31 de desembre de 2020. El tràmit es podrà fer de forma telemàtica a través del servei “E-Tram” del web municipal presentant degudament complimentat el full de sol·licitud corresponent i la documentació requerida. També es podrà fer de forma presencial a l’OAC, només amb cita prèvia concertada per via telefònica al 972 870 012. Aquestes targetes-regal es repartiran per ordre d’arribada de les sol·licituds que compleixin amb els requisits que apareixen a les bases reguladores.

L’objectiu del Programa de Reactivació del Comerç Local és incentivar les compres i el consum al municipi per a maximitzar l’activitat econòmica del sector, i de retruc a la resta de sectors de la població. L’Ajuntament de Breda destinarà fins a 7.500€ per a incentivar el consum als establiments comercials i de restauració del municipi i frenar la davallada provocada per la situació sanitària.