FULL DE SOL·LICITUD DEL PROGRAMA DE REACTIVACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

CONVOCATÒRIA D’AJUDES A LA REACTIVACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

BASES REGULADORES

L’Ajuntament de Breda posa en marxa la segona edició del programa per a reactivar el comerç al municipi i lluitar contra les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid-19 a l’economia bredenca. A partir d’aquest dimarts 1 de juny s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a obtenir una de les 250 targetes-regal per valor de 30€ cadascuna que es repartiran a aquelles persones que acreditin una compra igual o superior a 100€ a establiments comercials o de restauració a Breda. Les persones beneficiàries hauran de ser majors de 16 anys i només es podrà obtenir una targeta per persona.

El tràmit es podrà fer de forma telemàtica a través del servei “E-Tram” del web municipal presentant degudament complimentat el full de sol·licitud corresponent i la documentació requerida. També es podrà fer de forma presencial a l’OAC, només amb cita prèvia concertada per via telefònica al 972 870 012.

La principal novetat d’enguany és que, a diferència de la primera edició, l’adjudicació de les targetes es farà per sorteig. En el moment d’acreditar els requisits per a participar a la campanya s’entregarà un número a la persona sol·licitant. En cas que un cop tancat el termini de presentació de sol·licituds s’hagin presentat més sol·licituds que targetes disponibles, tindrà lloc un sorteig.

En el sorteig s’escollirà un número a l’atzar, i resultaran premiats tots els números a partir d’aquest i fins arribar a 250 unitats. Per exemple, si surt el número 301, les targetes s’adjudicaran a les persones que tinguin els números del 301 al 550. En cas que s’arribi al final de sol·licituds disponibles sense completar la xifra de 250, es tornaria al principi de la llista fins a arribar a la quantitat justa.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert durant tres mesos des de la data d’inici. És a dir, la data límit serà el 31 d’agost.

Per a obtenir una d’aquestes targetes no cal fer una sola compra de 100€, sinó que es podran acumular diversos tiquets de compra i/o factures. Un cop assolida la quantitat caldrà acreditar la compra en el moment de fer la sol·licitud. L’import de 30€ que conté cada targeta es podrà utilitzar fins el 31 de desembre de 2021.

L’objectiu del Programa de Reactivació del Comerç Local és incentivar les compres i el consum al municipi per a maximitzar l’activitat econòmica del sector, i de retruc a la resta de sectors de la població. L’Ajuntament de Breda destinarà fins a 7.500€ per a incentivar el consum als establiments comercials i de restauració del municipi i frenar la davallada provocada per la situació sanitària.