L’Ajuntament de Breda obre una borsa de voluntaris per a poder ajudar totes aquelles persones que visquin soles i es trobin en situació de vulnerabilitat arran del confinament de la població provocat pel coronavirus Covid-19. Aquesta borsa s’estableix amb la intenció de crear una xarxa de col·laboració per a cobrir necessitats de persones que per motius varis no tinguin forma de cobrir necessitats bàsiques com comprar aliments o altres tasques quotidianes. El consistori proporcionarà material de protecció per no exposar els voluntaris a un possible contagi i propagació del virus.

Per a formar part d’aquesta xarxa de voluntaris i ajudar les persones que més ho necessiten cal ser major d’edat i no formar part de cap grup de risc -majors de 65 anys, persones amb immunosupressió congènita o adquirida i persones amb patologies cròniques i/o pluripatologia-. Les persones que compleixin aquests requisits i vulguin ser voluntaris han de contactar a través del telèfon 972 870 012 de 9 a 14 hores o del correu electrònic alcaldia@breda.cat. Caldrà aportar:

  • Nom complet
  • Adreça
  • Número de telèfon mòbil

Les demandes es gestionaran a través de WhatsApp, pel que en el moment que es sol·licita la inclusió al grup de voluntaris es dona el consentiment per ser inclòs dins del grup d’aquesta aplicació des del que es coordinarà la gestió per donar resposta a les demandes que arribin.