El proper diumenge 21 de juliol el Centre Excursionista de Breda farà una sortida completant un tram de la ruta GR-11, entre les localitats de Molló i Setcases, a la comarca del Ripollès.

La ruta és de dificultat moderada, passant de la Vall del Ritrot a la del Ter, amb espectaculars vistes sobre punts com el Canigó, la Collada Verda, les esquerdes de Roujà, el pic del Costabona i molts més.

El grup sortirà del local del CEB a l’esplanada de Can Xifré a les 5.30h. La rutà començarà Molló a les 7.30h. Cal portar esmorzar, aigua, protecció solar (crema, ulleres, barret, etc.), calçat adequat, roba d’abric i impermeable o paravent. Es pot portar dinar de casa, però està previst dinar en un restaurant.

Per a participar cal completar una inscripció al següent Formulari  El termini acaba el 17 de juliol. Per altra banda i com sempre, és necessari estar federat. En cas de no estar-ho, l’entitat en tramitarà una de temporal amb un cost de 5€. El CEB es reserva el dret d’anul·lar la sortida en funció de la previsió meteorològica.