Aquest diumenge 2 de juny el Centre Excursionista de Breda farà una sortida al pic del Costabona, al Ripollès, començant la ruta des de l’estació d’esquí de Vallter 2000. Aquesta sortida és una reprogramació de la prevista el 19 de maig al mateix punt, i que es va haver de suspendre per la mala climatologia.

És una ruta circular completarà el cim del Costabona amb altres punts com Portella de Morens, Puig de la Coma Ermada, la collada de la Llosa, el Pic de la Llosa, Roques Blanques i Roca Colom. En total són 18 quilòmetres de recorregut amb 900 metres de desnivell i una durada prevista de 6 hores. És una sortida d’alta muntanya, pel que es necessita experiència prèvia.

El grup sortirà del local del CEB a l’esplanada de Can Xifré a les 6h. La rutà començarà a l’estació de Vallter 2000 a les 8h. Cal portar esmorzar i dinar, aigua, protecció solar (crema, ulleres, barret, etc.), calçat adequat, roba d’abric i impermeable o paravent.

Per a participar cal completar una inscripció al següent Formulari. Per altra banda i com sempre, és necessari estar federat. En cas de no estar-ho, l’entitat en tramitarà una de temporal amb un cost de 5€. El CEB es reserva el dret d’anul·lar la sortida en funció de la previsió meteorològica.