El proper diumenge 21 de novembre el Club Excursionista de Breda farà una sortida al conegut com “avió dels anglesos”, les restes de l’avió procedent de Manchester que el 3 de juliol de 1970 es va estavellar al massís del Montseny. Es tracta de la ptijor catàstrofe aèria que ha tingut lloc mai a Catalunya.

La ruta, d’uns 11 quilòmetres de distància i 400 metres de desnivell, fa un recorregut circular des del pàrquing que hi ha a la carretera de St. Marçal a Santa Fe i passant per punts com el Graner, Can Vilanova o Cal Tragitxo. La durada aproximada de la sortida és de 3,5 hores. L’expedició sortirà de Breda a les 7 del matí des de Can Xifré. Us podeu inscriure a la sortida al formulari d’inscripció fins el proper dimarts 16 de novembre clicant al següent enllaç: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Cal portar esmorzar i beguda, roba d’abric i impermeable i mascareta. És obligatori estar assegurat. En cas de no tenir l’assegurança de la federació, el CEB tramitarà una de temporal per 5 euros. Les persones no federades hauran de fer l’ingrés per a tramitar l’assegurança al compte de l’entitat abans de dimarts 16. El trobareu al seu web clicant AQUÍ.

En funció de la previsió meteorològica el CEB es reserva el dret de suspendre la sortida.