El Centre Excursionista de Breda organitza la sortida de socis i sòcies de l’entitat. Enguany la sortida serà el proper diumenge 19 de juny a La Sèquia de Manresa, un canal que va des de la localitat de Balsareny fins al Parc de l’Agulla de la capital del Bages i que té un camí que segueix el seu recorregut.
El preu és de 5€ per als socis i sòcies i 10€ per als qui no ho siguin. El termini d’inscripció romandrà obert fins el proper 13 de juny. Per a inscriure’s cal completar el següent FORMULARI i efectuar el pagament al compte corrent ES56 2100 0221 2001 0088 3641 posant com a referència “Sortida socis i sòcies” i els noms de les persones que participin. Caldrà mostrar el comprovant de la transferència.
Els assistents sortiran en autocar a les 7.30h des de la parada de l’Avinguda Catalunya en direcció a Manresa. Un cop allà es formaran 2 grups segons la preferència de cadascú. El primer grup farà una caminada de Balsareny a Santpedor, seguint el recorregut de la sèquia durant 15,4 quilòmetres. El segon grup esmorzarà a Balsareny i després farà una passejada per Manresa. Finalment hi haurà un dinar dels dos grups plegats a la zona de picnic del mateix Parc de l’Agulla.
Cal portar esmorzar, dinar, begudes, gorra, crema solar i roba i calçat adequats.