El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal de La Selva oferirà el proper dijous 13 a les 20.30 a la Sala Polivalent del Centre Cívic un taller de formació sobre les eines disponibles al ‘núvol’ per a la petita empresa. ‘Núvol’ és com es coneix al conjunt de serveis i recursos propis de la nova generació d’internet on es troben allotjades moltes aplicacions informàtiques gratuïtes que poden ser útils per al petit negoci.

Aquest taller ajudarà a aprendre a dominar-les i optimitzar el màxim possible el rendiment d’un negoci en qüestions tan importants com el control de la gestió, dels clients, les comandes, els cobraments i molts més aspectes. Dos especialistes en creació i disseny d’apps, pàgines web i en noves tecnologies de l’empresa Software Girona seran els formadors del taller, que tindrà una durada aproximada de dues hores.

La xerrada és oberta a tothom i l’entrada és gratuïta. Des de l’organització s’agrairà una confirmació prèvia de l’assistència al telèfon 972 870 012 (preguntar per Raquel Godoy) o al correu electrònic rgodoy@breda.cat