El Consell Comarcal de La Selva organitza la sessió de formació ‘Eines de Google que poden ser útils per al meu negoci’, el proper dilluns 5 de juny de 15 a 17 hores a l’Espai Jove. En aquest taller es brinda la oportunitat als emprenedors i petits i mitjans empresaris d’aprendre a utilitzar els recursos que ofereix Google, el motor de cerca més important d’internet.

En el taller es resoldran qüestions com conèixer les eines que Google ofereix per millorar la gestió i el posicionament del negoci propi a la xarxa. Algunes de les eines que s’aprendran a usar són Google calendar, per a una millora de  l’organització; Google Drive, una aplicació per a l’emmagatzematge de fitxers; Google Forms, per a la creació de  formularis; Google Analytics amb la qual es facilita l’obtenció d’estadístiques sobre diverses variables del negoci; Hangouts per a realitzar videoconferències amb facilitat; Google Trends, per a la cerca de paraules clau; Google Adwords per a una bona gestió de publicitat a la xarxa, o Google My Business, sobre ubicació del negoci a l’aplicació Google Maps.

La sessió és gratuïta i oberta a tothom. No obstant, es prega confirmació d’assistència al telèfon 972 870 012 i preguntar per la Raquel Godoy, o per correu electrònic a l’adreça rgodoy@breda.cat.