El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal de La Selva oferirà en les properes setmanes dos tallers de formació en màrqueting digital per al petit comerç i en assessorament en administració electrònica. Els tallers seran el 26 d’abril i el 24 de maig respectivament, i tindran lloc a l’Espai Jove de 14.30 a 16.30 hores.

Aquests tallers tenen com a objectiu dotar d’eines als comerciants per augmentar la seva eficiència com aprendre a utilitzar l’administració electrònica per a tràmits com factures o certificats digitals, així com potenciar el seu negoci a través d’eines digitals com les xarxes socials o canals de venda online. Per altra banda tots els qui assisteixin als tallers rebran la visita individualitzada d’un tutor al seu establiment per ajudar a implantar les eines presentades, en funció de les necessitats, possibilitats i expectatives de l’empresa.

La xerrada és oberta a tothom i l’entrada és gratuïta. Des de l’organització s’agrairà una confirmació prèvia de l’assistència al telèfon 872 973 896 o 634 210 552 (preguntar per Sílvia Fàbrega) o al correu electrònic sfabrega@selva.cat.