El proper dijous 2 de juny a les cinc de la tarda es celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament la primera jornada de treball de la Taula Empresarial i Industrial de Breda, que neix com a espai d’interlocució i de treball amb les empreses i l’administració per abordar els diferents reptes de l’activitat empresarial i industrial. En els últims anys s’està generant un canvi de model econòmic general i global a tots els sectors, detectant nous models de creixement basats en l’economia del coneixement, l’economia verda i noves propostes productives i d’organització. Conegut com a ‘Indústria 4.0’, aquest model aposta pel concepte de la ‘fàbrica intel·ligent’, caracteritzada per la interconnexió de màquines i sistemes de producció i distribució. Per aquest motiu s’obre aquest nou espai de treball a totes les empreses, especialment a les del sector industrial.

 La jornada començarà amb una presentació del projecte a càrrec del Conseller Comarcal d’Empresa de la comarca de La Selva, Pere Mas i del regidor de Promoció Econòmica de Breda, Sam Torres. A continuació es presentaran les conclusions de la Diagnosi de la Competitivitat Empresarial i Industrial elaborada pel Consell Comarcal de La Selva i una taula de treball del sector. D’aquest exercici sortirà el Pla d’acció per aquest 2016.

La Taula Industrial i Empresarial de Breda està promoguda per l’Ajuntament de Breda i el Consell Comarcal de La Selva arran del ‘Pla de Millora de la Competitivitat’ engegat l’any 2015. L’objectiu del Pla és generar una sèrie de serveis i propostes de valor per a permetre una especialització i millora del teixit industrial sobre les bases d’un creixement econòmic sostenible, tant de la població com del territori.

Per a més informació i confirmacions d’assistència es pot trucar al número de telèfon 972 842 161 o enviar un correu electrònic a competitivitat@selva.cat. També podeu consultar el document de convocatòria clicant aquí.