El Cercle Bredenc ha programat pel proper diumenge 24 de novembre a les 18.30 hores l’obra de teatre “El cafè de la Marina”, interpretada pel Grup Escènic Casino de Caldes de Montbui. Es tracta d’una de les obres més reconegudes de Josep Maria de Sagarra, un dels autors més destacats de la literatura catalana.

L’obra explica la història de la Maria Caterina, la noia del cafè d’un poble de pescadors de principis del segle XX, marcada pel seu passat imperdonable. Contra tot pronòstic, naixerà una història d’amor amagada davant de tot el poble, entre el Claudi, un pescador tímid, solitari i bevedor, i la Caterina, que aconseguirà ser estimada i reconciliar-se amb la vida.

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a Rosa Perruquers, Perruqueria Ester, als membres de la junta directiva del Cercle Bredenc i a l’OAC. El preu és de 7€ per als socis de l’entitat i 9€ per als no socis si es compren de forma anticipada i de 8€ per a socis i 10€ per a no socis a taquilla. Els nens i nenes entre els 12 i els 16 anys hauran de pagar una entrada de 5€.