El Cercle Bredenc ha programat pel proper diumenge 23 de gener a les 17 hores l’obra de teatre “Lluny de la Terra Baixa”, una adaptació del clàssic d’Àngel Guimerà interpretat pel Grup Teatral El Partiquí.

La història està ambientada al bar El Molí, en un poble de l’Alt Empordà que viu de les vinyes. En Sebastià és l’amo del bar, així com de les vinyes, les vides i diferents terres i masies. Un hereu dels de sempre. Malgrat tot la seva mala actuació posa en perill la fortuna familiar. Vol casar-se amb una pubilla rica, però abans s’han d’esvair els rumors de la seva relació amb una altra dona, la Marta. Es tracta d’una història d’amor i d’innocència, del poder de l’amo i de la pressió del poble sobre els que semblen més indefensos. És una història de revenja, de lluita entre l’home i la bèstia, el bé i el mal, l’amor i la passió, el drama i la tragèdia. Tot això amb una posada en escena moderna, diferent, que vol honorar un clàssic del teatre català amb una mirada actual.

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a Rosa Perruquers i Perruqueria Ester. El preu és de 3€ per als socis de l’entitat i 5€ per als no socis.